Nosaltres

Una idea, un lloc, un projecte

NATIU és una aposta de l’Ajuntament de Nules per totes les persones emprenedores i treballadores del municipi, amb la finalitat de dinamitzar l’activitat econòmica i promocionar la innovació en el conjunt d’activitats productives locals.

En l’actualitat, els municipis i ciutats són un centre aglutinador d’idees, talent, coneixement i intercanvi d’informació, béns i serveis d’alt valor afegit. També existeixen grans amenaces i incerteses derivats de la complexitat i la volatilitat de l’entorn en el qual hem d’actuar.

A través de les diferents iniciatives que engloba NATIU, Nules és capaç d’atraure a cada vegada més persones, empreses de molt diferent naturalesa, activitats i organitzacions públiques i privades al nostre territori, amb l’objectiu d’aprofitar millor les oportunitats que alberga el canvi d’època al qual assistim.

Per a NATIU és tan important contribuir a crear un nou negoci com ajudar al fet que els existents siguen més digitals, competitius, sostenibles, intel·ligents, oberts, eficients i cooperatius. Ja siga en l’àmbit del comerç, l’agricultura, la ceràmica en particular, la indústria en general o els serveis, i independentment de la seua grandària: tots els negocis situats en el municipi tenen grans desafiaments per davant, en l’assoliment dels quals el nostre ajuntament desitja ajudar.

A través d’aquesta col·laboració pública-privada que representa NATIU, els resultats del nostre esforç individual i col·lectiu repercuteixen positivament en la prosperitat i l’ocupació, en la cohesió social, en la cura del medi ambient i en el benestar de totes les persones de Nules.

¿En quins sectors treballem?